iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вече има фирма, която ще ремонтира спортна зала “Дружба” в Перник

Вече има фирма, която ще ремонтира спортна зала “Дружба” в Перник 08_1407390028

Вече има класирана форма за обновяването на спортната зала „Дружба” в Перник. Очаква се до няколко дни да бъде сключен договор с нея. Това съобщение направиха народните представители от Коалиция “За България” Станислав Владимиров и Евдокия Асенова. Те представиха свършеното от тях до момента и споменаха, че много е вероятно да останат средства и за волейболната зала.

Със съдейстивето на Владимиров бяха осигурени са средства за реконструкция и изграждане на спортни обекти и съоръжения в Перник в размер на 1 000 000 лева.

Средствата, отпуснати от държавата, ще бъдат използвани за ремонт на спортна зала “Дружба” и изграждане на изкуствено тренировъчно игрище „Звезда” в Перник. Процедурите по обществените поръчки са обявени и предстои реализацията на проектите.

Едно от предложенията, които направи бившият червен депутат, е след ремонта на спортните съоръжения възпитаниците на спортното училище „Олимпиец” да ползват обновените помещения, а учебният процес пък да бъде прехвърлен в VІІІ основно училище „Кракра Пернишки”, където има свободна материална база.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.