iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Тодор Скримов е най-хубавият подарък за волейболния клуб Миньор

Тодор Скримов е най-хубавият подарък за волейболния клуб Миньор 05_1462113754

Тодор Скримов е най-хубавият подарък за волейболния Миньор, който в последните години издържа само с голямо желание и ентусиазъм, като след сезона в Италия той се прибра, за да подсили родния си клуб – Миньор (Перник) в турнира за Купата на България.

Именно майсторът на сервисите е голямата звезда в селекцията на Миньор за финалната фаза на турнира в Бургас. През редовния сезон в Серия А1 Скримов остана на пето място в класацията за най-много асове, след като заби 31 за 17 мача и 54 гейма.

И това, че Тодор Скримов направи страхотен жест, присъединявайки се към родния си клуб за без пари, е един от най-големите подаръци за феновете у нас. Още повече за тези на Миньор, отбор с традиции (много големи, при това), който обаче през последния сезон не успя да се измъкне от дъното в Суперлигата и изпадна.

Отборът на Миньор през последните години успява да издържа с желание и добра воля, защото финансовите ресурси са силно ограничени. Но успява да го направи, което заслужава само аплодисменти. С невероятен ентусиазъм школата на Миньор оцелява, а с Тодор Скримов в състава надеждата остава. Така, както експлозивният нападател умее да преодолява законите на гравитацията, за да забива ас след ас…

Дали Миньор ще запише точка, гейм или дори победа в последния си мач от група “А” на турнира за Купата, няма значение. Важното е, че Миньор е на финалната фаза и е хубаво волейболният център Перник да продължи на волейболната карта. За има и бъдещи нападатели като Тодор Скримов. И не само…

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.