iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Според Тодор Скримов може да се спечелят финалите на Световната лига

Според Тодор Скримов може да се спечелят финалите на Световната лига 05_1432972659

Тодор Скримов се подготвя наравно със съотборниците си в националния отбор преди първите мачове от група С на Световната лига. Те ще се играят срещу Канада в Арена Ботевград.

Ето какво каза нападателят за сайта на БФВ volleyball.bg.

“Със сигурност можем да спечелим финалите на втора група в Световната лига“, заяви категорично нападателят Тодор Скримов преди началото на вчерашната открита тренировка.

„Мачът срещу Канада на Световното първенство в Полша си беше наш. Тактиката за срещите сега ще бъде същата, но въпросът е да я спазим по-добре и да спечелим“, продължи националът.

На Мондиала в Полша през изминалата година Лъвовете загубиха с 2:3 двубоя си със северноамериканците от груповата фаза на шампионата.

В края на миналата седмица Трикольорите изиграха две контроли срещу Сърбия в Белград, като спечелиха и двете проверки с 3:2. Ето какво отговори Тодор Скримов на въпрос дали тези мачове могат да дадат реална преценка за формата, в която се намира отбора: “Не мога да кажа, защото все пак и в сръбския отбор липсваха някои основни състезатели. Но се представихме добре и мисля, че бяха положителни за нас.“

“Още нямам представа къде ще продължи кариерата ми през следващия сезон. Има някои предложения, но още нищо не е ясно и изчаквам. Надявам се до 2-3 седмици да съм подписал договор с някой отбор“, завърши посрещачът

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.