iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Скримов тренира с "Миньор"

Скримов тренира с "Миньор" 04_1461421526

Новината, че Тодор Скримов ще подсили Миньор (Перник) за финалната фаза от турнира за купата на България, бе потвърдена от старши треньора на отбора Мирослав Илиев, като топнападателят на Ревивре (Милано) тренира всяка вечер с "жълто-черните" в зала "Борис Гюдеров". Заради липсата на пари перничани не предлагат хонорар, дори символичен такъв, на Скримов.

"Никой не ни е отказал, но играчите предпочитат, ако имат други ангажименти да ги свършат, вместо да играят само за кауза", сподели Илиев.

Според него има и неблагоприятно за Миньор стечение на обстоятелствата. Например Добромир Димитров е обещал да облече фланелката на "жълто-черните", но все още играе полуфинали в Италия.

Второто либеро на националния ни волейболен отбор Владислав Иванов е провел една тренировка с перничани, но бил повикан заради административни дела в чужбина.

"Нашето момче от нашата школа е тук", доволен е Илиев. От ръководството на клуба все още не са изключили възможността за нови играчи в последните часове на регистрация. Миньор вече има статистик в щаба - Борис Николов.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.