Loading

НДСВ ще стартира новата си кампания със самочувствие

Успехът на партията на евровота не беше изненада
Изборите за Европарламент се оказаха доста успешни за НДСВ. Те ще изпратят двама свои представители, които да защитават интересите на България. Според данните от миналата и настоящата изборни кампании, подкрепата за ППНДСВ бележи ръст от 83 747 гласа. На изборите за местна власт през 2007г., партията е спечелила одобрението на 121 398 души, или на 6.27% от населението на страната. Настоящите избори са привлекли 8% от избирателите, или 205 145 души. По-голям ръст е отбелязала единствено партия ГЕРБ, БСП е на трето място, а при ДПС се наблюдава спад.
НДСВ увеличи електоралната си подкрепа и в област Перник, където през 2007г. са били събрани 2857 гласа, а в тази кампания те вече са 3588.
"Ние ще стартираме новата си кампания за избор на местен парламент със самочувствие. За мен не е чудо и не е изненада, че НДСВ има добри резултати на тези избори, както пишат медиите. Закономерно е това да се случи, защото при нас работата никога не е прекъсвала. Има партии, които започват да работят в момента, когато наближат изборите. НДСВ започна да съществува от 2001г. и до ден днешен ние не сме спирали да работим. Естествено, че е имало моменти, в които работата е била с по-ниско темпо, но в последните няколко години е видно, че в цялата пернишка област партията стои много добре.", каза областният координатор Нели Скримова.
Жълтите активисти са съгласни, че еврокомисарят Меглена Кунева е била ракета - носител, която е привлякла доста гласоподаватели, но подчертават, че има и други фактори, които са повлияли на хората и са спечелили тяхната подкрепа.
"На първо място това е позитивната кампания, която водихме, европейските теми, които разисквахме, професионализма на нашите кандидати, личностите, включени в листата ни, кандидатите ни, авторитетите на партията по места, водачът на листата, работата на нашите структури, авторитета на нашия лидер - всичко това помогна за пореден път да докажем, че не сме партия, която може лесно да бъде изхвърлена от политическата сцена. Без НДСВ не може да бъде съставено силно, проевропейско, балансирано и компетентно правителство.", отбеляза народният представител Теодора Дренска.
Активистите от щаба на НДСВ в Перник изказаха своята благодарност към местните журналисти за тяхната коректна работа и подкрепа по време на кампанията за Европейски парламент. Нели Скримова, Теодора Дренска, д-р Боян Богданов и Иво Чифлички изразиха надежда, че ще запазят добрите си отношения както за изборите за местен парламент, така и за бъдещите предизборни кампании.

Вестник Съперник изданията от 2012 година

Броевете на Вестник Съперник от 2011 година

На тази дата в миналото

23-Октомври-2016

24-Октомври-2014

Вход с фейсбук профил:

Разгледай вестник Съперник:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

Броевете на Вестник Съперник от 2013 година

ipernik com