iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Продават по 1000 долара ВИП места за среща с Иво Ангелов

Продават по 1000 долара ВИП места за среща с Иво Ангелов 01_1421914250

ВИП места „на една ръка разстояние” от горещите борцови схватки на САЩ срещу Отбора на света за 25 януари се продават по 1000 долара.

Маси за отбрани (и заможни) гости са поставени до издигнатия на специален подиум тепих в Балната зала на хотел „Антлерс Хилтън” в Колорадо Спрингс, арена на много концерти и различни състезания.

Останалите билети са по 10 и 20 долара, като местата са около 1500. Галавечерта на борбата има за основна атракция битките на атрактивния Спенсър Манго от тима на янките с Иво Ангелов, както и шампиона на Панамериканските игри и трети от последното световно Андрю Бишек с Явор Янакиев.„Харесва ми предизвикателството – каза Манго след определянето на програмата. – Ангелов е голям борец, той е световен шампион. Чакам с нетърпение срещата ни.”Ето какво написа Иво Ангелов в своята фейсбук страница преди мача: Още 5 дни до голямата биткаОстават 5 дни здрави тренировки до битката с янките. Те са надъхани, но и ние не по-малко! С нетърпение очаквам галавечерта в балната зала на хотел „Хилтън“ в Колорадо Спрингс.

Благодаря за джентълменските думи на моя американски съперник Спенсър Манго. Той е голям борец и голям шампион! Ще бъде страхотна схватка!Преди централните схватки на вечерта с главни действащи лица Ангелов и Янакиев още трима българи ще се представят пред отбраната публика срещу американските борци. В категория до 85 кг: Христо Маринов – Джордан Холмс, до 98 кг Владислав Методиев – Кейлър Уилямс, до 130 кг Любомир Димитров – Роби Смит. На 23 януари бесарабският българин Константин Стас (66) ще спори с Брайън Греъм.

Предизвикателството САЩ – Светът носи името „Купа Джак Пинто”. Кръстено е на 9-годишното момче от Кънектикът, убито през декември 2012-а в престрелка в начално училище. Тогава загинаха 20 деца, а Пинто е бил в състава на училището по борба и американската федерация посвети турнира на него.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.