iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пифа: „Миньор” играе във футболен град

Пифа: „Миньор” играе във футболен град 05_1432272040

Отборът на „Миньор” играе във футболен град, каза в интервю треньорът на вратарите Ивайло Петров – Пифа. Той направи това изказване по време на награждаването на детски футболен турнир.

Според бившия вратар на ЦСКА отборът е обезпечен финансово, всичко се изплаща навреме, така че „Миньор” от финансова гледна точка спокойно може да бъде в „Б” група, а защо не и в „А”. Що се отнася до възможностите перничани да се появят във втория футболен ешелон след увеличаване на бройката на отборите Пифа каза, че засега всичко е в сферата на писанията по медиите ,няма нищо официално. Иначе идеите били да се поканят двата най-добри втори отбори във „В” групите.

В тай класация „Миньор” е втори, след „Етър”, така че, ако написаното по медиите е вярно,то „Миньор” ще има право да играе. Все пак, трябва да се изчака и решението на футболната централа, което ще покаже има ли шанс написаното по медиите да става факт. Пифа не пропусна да коментира и ситуацията с лицензите на ЦСКА и „Локомотив”(София), като си припомни времето, в което той играеше в ЦСКА и отборът не получи правото да играе в евротурнирите като особено неприятно. Според треньора на вратарите на „Миньор” мястото на отбор като ЦСКА си е в „А” група.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.