iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перник е градът, през който се стига до Пловдив

Перник е градът, през който се стига до Пловдив 03_1426270520

Вече е уреден мачът между "Ботев" и ЦСКА, въпреки че той още не е игран. Чак треньорът на "Левски" Стойчо Стоев изпищя – не чакал феърплей от "червените".

Стоев изобщо не е виновен, че го доведоха на "Герена" в момент, в който каруцата отдавна бе излязла от пътя и се преобръщаше по склона. И ще е най-малко отговорен, ако "сините" останат във втората шестица. Точно заради това реакцията му е обяснима.

Но самият Стоев не го играе много честно. Щял да бъде спокоен за изхода на битката в Коматево, ама да сме били в Германия, а не в България. Ако изобщо Стоев има някакви очаквания за честна игра, то ще трябва да си отворите устата за онзи мач отпреди три години между "Миньор" и "Лудогорец" (0:7). Във футболните среди този двубой е останал завинаги с шеговито-мрачното определение "детското порно в Перник".

Това бе мачът, с който бе сложено началото на господството на "Лудогорец". Където самият Стойчо се озова след странното уволнение на Ивайло Петев няколко месеца след удобното 0:7. Та нека Стоев, треньор тогава на "Миньор", да каже истината за този двубой. Но не изтърканата официална версия – за протеста срещу БФС. Нека и да поразсъждава – как ли биха реагирали в Германия на "детското порно"? Дължи го на феърплея, дължи го и на ЦСКА – само така претенциите му към "червените" могат да имат някакво основание.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.