iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанчета ще присъстват на бенефисния мач на Владо Николов

Перничанчета ще присъстват на бенефисния мач на Владо Николов 05_1462604345

160 деца от Перник ще имат възможност да се насладят на впечатляващия бенефисен спектакъл на капитана на националния отбор по волейбол Владимир Николов, като приятната изненада е на волейболния клуб “Миньор” с финансовата подкрепа на неговия председател Петър Първанов и заместника му Антон Костадинов.

“Това е един много силен волейболен мач, в който ще има изненади и забавни елементи. Надявам се с тази инициатива децата от Перник, които ще гледат битката, да усетят тръпката на спорта и да го докажат във времето”, сподели Петър Първанов и допълни в аванс, че са подготвили и специален подарък за един от най-добрите играчи във волейбола – Владимир Николов.

Историческият сблъсък, на който легендата ще изиграе последния си мач, ще се проведе на 8 май (неделя) в зала „Арена Армеец“ в столицата.

Великият Номер 11 заедно с „Тима на звездите”, сред които негови бивши съотборници и приятели като Вилфредо Леон, Никола Гърбич, Александър Волков, Христо Златанов, Теди Салпаров, с треньор Владимир Алекно, ще се изправи срещу националния отбор на България, воден от селекционера Пламен Константинов. Това ще е и единственият мач на националния отбор в София за тази година.
38-годишният Владимир Николов е шампион на три държави – България, Франция и Италия, както и бронзов медалист с националния тим на световното първенство през 2006 г., на Световната купа през 2007 г. и на европейското първенство през 2009 г.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.