iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отново безпаричие е затиснало младите волейболисти на „Миньор”

Отново безпаричие е затиснало младите волейболисти на „Миньор” 06_1401865026

Отново безпаричие е затиснало юношите младша възраст на „Миньор”, които трябваше да играят трети квалификационен турнир, за да се класират на финалите на държавното първенство. Затова те няма да го направят.

За техен лош късмет за домакин на турнира беше обявен град Добрич. Според хора от клуба 2000 лева са били необходими на перничани, за да стигнат до града в Североизточна България и да вземат участие в квалификацията.

Така стана ясно,че финансовата криза в клуба, който спечели промоция в Суперлигата, продължава с пълна сила.

Дали ще се стигне до нечувания резил отборът да отпадне от участие поради липса на пари зависи единствено от бизнеса в града, който продължава да не реагира на опитите да бъде привлечен за каузата да подпомогне определено най-успешният в последните години колективен спорт в града.

На фона на всички това твърде любопитно звучи как се развиват нещата в „Инвестбанк Тетевен волей” – отбор, който беше победен многократно от перничани, включително и на финала на първенството. При това от град, който е в пъти по-малък от Перник.

Предоставяме ви цялата информация за „Инвестбанк Тетевен волей”, за да разберете за какво става въпрос. Ръководството на Тетевен Волей (Тетевен) стартира селекцията за новия волейболен сезон при мъжете, с привличането на разпределителя Радослав Димитров, който е бивш волейболен национал на Франция. По рождение той е тетевенец, но още в детските си години заминава за Франция, където израства и се развива като волейболен състезател. Интересна част от кариерата му, е свързана с участието му в младежкия национален отбор на Франция до 19 години, както и спечелването на турнира за Купата на Франция с отбора на ТУР Волей. През последните години разпределителят, е състезател на различни волейболни клубове във френското първенство.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.