iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отложиха за 8 октомври мачът на "Миньор" със "Сливнишки герой"

Отложиха за 8 октомври мачът на "Миньор" със "Сливнишки герой" 09_1411632746

Пернишкият отбор „Миньор” победи рутинно областния съперник „Струмска слава” в турнира за аматьорската лига. В Радомир перничани спечелиха с 2:0 с голове още през първото полувреме.

Точни за миньорци бяха Петър Петров и Милослав Тодоров, а през втората част срещата просто се доиграваше. През миналия сезон пернишките футболисти стигнаха до финала на турнира, но на терена на Евроколежа в пловдивския квартал Коматево отстъпиха на „Верея”. Миньорци имат още един финал в този турнир, когато под ръководството на Юрий Васев”,който беще начело на отбора и в двата финални двубоя, отстъпиха на сегашния член на „А” група „Хасково”.„Миньор” няма да играе редовния си мач от есенния дял на първенството на Югозападната „В” ФГ в неделя.

Срещата с отбора на „Сливнишки герой” е отложена за 8-ми октомври. Причината е наличието на футболисти от двата отбора в националния аматьорски тим, който заминава на европейски квалификации в Сърбия. Треньор на аматьорите национали е наставникът на „Миньор” Валерий Дамянов. Срещата между „чуковете” и „Героя” вече е насрочена и ще се играе на осми октомври.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.