iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отборът от школата на ФК "Металург" набор 82/83 се събра на купон

Отборът от школата на ФК "Металург" набор 82/83 се събра на купон 12_1451123016

Отборът от школата на ФК "Металург" набор 82/83 се събраха на банкет в ресторант "Елдорадо" в кваратал "Изток", като по-късно през нощта продължиха купона в "Клуб Скрийм" в центъра на Перник.

Една от най-успешните юношески формации на "Металург" празнуваха заедно с треньора си Румен Деянски, по-известен като Кери. Вечерта премина с много танци, смях и спомени от старите времена, когато "Металург" печелеха почти всяко градско дерби с "Миньор".

"Меатлурзите" имат и равенство с "Левски", а победите над "Пирин" не си ги броят. За жалост с настъпването на демократичните промени тези, а и много други талантливи пернишки футболисти, останаха нереализирани в големия футбол. Двама от "червени-сините" Алексей Степанов - Рендето и Ивайло Данчев са играли в първа лига на Кипър. В момента Рендето поддържа форма в ФК "Студена", а Данчев в "Енергетик". Степанов е завършил НСА "Васил Левски" и тренира деца в софийската футболната школа "Лъвчетата"

"Орлин Алексиев - Нигерията и Красимир Христов - Валяка ги мислеха за нигериции на гостуванията, заради добрия си тен. Те много се гордеят с това", смее се Бисер Дойчинов - Компютъра, който в момента се подвизава в редиците на ФК "Брацигово".

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.