iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отборът на Миньор може да остане и без треньор

Отборът на Миньор може да остане и без треньор

След като ген. Йордан Димитров хвърли оставка след загубата от Левски с 0:4, треньорът на Миньор Николай Тодоров също намекна, че може да напусне клуба. "Ситуацията в нашия отбор е тежка. Имахме няколко контузени състезатели и някои, които не пожелаха да играят срещу Левски. Именно заради това направихме общо 5 промени в състава". "До първото попадение стояхме много добре на терена, но нелепият автогол на Бумела ни отряза крилете. Не знам дали голът на Базил де Карвальо е от засада, но попадението си е попадение".
"Не знам какво ще се случи в клуба, след като разбрах за решението на изпълнителния директор ген. Йордан Димитров да си подаде оставката". "Днес след обяд с ръководството ще говорим за всичко около бъдещето на отбора. Аз вече съм взел решение, но ще го съобщя през седмицата", заяви Кайзера.
В същото време стана ясно, че Миньор може да бъде напуснат от още двама футболисти. Това са чужденците Евертон Джилио - Том и Фарес Брахими.
Заради неполучени заплати срещу сините отказаха да играят Крум Бибишков, Милен Василев, Ванчо Траянов и Борислав Стойчев. 
Източник: gol.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.