iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

От сто покани, едва пет фирми са уважили обявената за вчера среща на "Миньор"

От сто покани, едва пет фирми са уважили обявената за вчера среща на "Миньор" 07_1404854853

„Миньор” не беше подкрепен от пернишкия бизнес, въпреки опитите на община и ръководство на клуба да съберат едри и дребни спонсори на едно място. Целта им беше да се обединят усилията в опит, да се осигури подходящо финансиране на отбора.

Толкова подходящо, че да се върне в професионалния футбол. За съжаление, от сто покани едва пет фирми са уважили обявената за вчера среща на представителите на Управителния съвет на клуба в местния бизнес. Останалите просто не искат да помагат. В тия тежки за бизнеса времена, човек едва ли може да им се сърди. Но пък не може и да не си зададе въпроса само 10 ли са тази, които могат да помогнат. Защо 10? Защото петте фирми на членовете на Управителния съвет дават средства. Та с петте евентуално нови, ще станат десет.

Крайно недостатъчно за град като Перник. Защото ред по-малки градчета успяваха да намерят финансиране на клубовете си, а да си спомним ли,че „мегаполис” като Гоце Делчев изкара две години в „А” група. В „Б” група пък фигурираха тимове от градове като Гълъбово, квартал Бистрица и т.н. Значи, ако има желание, нещата се случват. В Перник обаче май само се критикува и се обяснява колко зле се живее в този град, а като дойде ред на реални действия и помощ, нещата отиват от зле по-зле. И накрая една малка добавка. Съвсем без пари и в пълно неведение ще го има ли изобщо е волейболния отбор на града, който пред няколко месеца съвсем на аматьорски принцип си заслужи правото да играе в Суперлигата на България. Впрочем, нищо ново под слънцето. В случай,че петте фирми, които са присъствали на срещата откликнат с реални действия, ще опровергаем собствените си негативни размисли.С най-голямо удоволствие…..

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

26-Декември-2016

26-Декември-2015

26-Декември-2013

Вход с фейсбук профил:

Гореща линия: 0888 563 496

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини

ПОРЪЧКИ се приемат само през сайта и се препращат към търговците за изпълнение!

ipernik com