iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организираха баготворителен футболен турнир в Перник

Организираха баготворителен футболен турнир в Перник 09_1411559714

Благотворителен футболен турнир с мотото „Младежи играят за младежи” беше организиран от екипът на Младежка банка – Перник. Турнирът е част от инициативите на Младежката банка и е с цел да провокира в младите хора желание за спорт и по-здравословен начин на живот.

турнира взеха участие 8 отбора на възраст между 14 и 28 години, а за първите три имаше осигурени награди. Топка, вратарски ръкавици и помпа за първо място грабнаха Георги Малинов, Мартин Симеонов, Мартин Романов, Стивън Кирилов, Даниел Йорданов и Адриан Богомилов.

Второ място зае отборът на Емил Шестаков, Кристиян Валентинов, Николай Корчев, Радослав Владимиров, Кристиян Костадинов и Велислав Кременлиев. На трета пазиция се класираха Георги Петров, Захари Гърков, Лъчезар Вучев, Георги Георгиев, Борислав Бойчев и Васил Христов.

В рамките на турнира с дарителски кутии бяха събрани 240 лева, които ще бъдат използвани за подкрепа на трите приоритетни каузи на Младежка банка – Перник през 2014г.: „Спортна активност за здраве”, „Поле за изява на млади хора” и „Подобряване на градския облик и околната среда”.

Община Перник подкрепи инициативата с предоставяне на терен за осъществяване на събитието.

Проектът „Младежка банка – Перник” се осъществява от Сдружение „Обектив”, чрез подкрепата на Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Програма „Младежка банка“ се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Чарлз Стюарт Мот“.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.