iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Обновиха още една спортна площадка в Радомир

Обновиха още една спортна площадка в Радомир 08_1439187778

Спортната площадка при НОЕ 3 бе обновена по инициатива и с доброволния труд на ПП ГЕРБ Радомир. Площадката е оборудвана с изкуствена трева, осветление, волейболна мрежа и мини врати за футбол. Кметът на община Радомир Пламен Алексиев увери, че до края на месец август и третата площадка в града ще бъде обновена.

Множество радомирци се събраха при обновената спортна площадка до НОЕ 3. Площадката бе ремонтирана от представители на ПП ГЕРБ Радомир, които със собствени средства и усилия стегнаха съоръжението. За да може да се използва целогодишно, теренът е покрит с изкуствена трева и е оборудван с осветление, мрежа за волейбол и мини врати за футбол. За всички имаше питка и мед, осигурени от Жени ГЕРБ Радомир. Присъстващите имаха възможността да гледат демонстративен волейболен мач.

Пламен Алексиев поздрави всички за новата придобивка и апелира жителите на квартала да пазят обновената площадка. Той заяви, че до края на месец август ПП ГЕРБ Радомир ще обнови и третата площадка в града. Тя се намира в ж.к. "Тракия" и е най-голямата от трите. "Спортът сближава. Пожелавам ви да имаме повече такива поводи и да продължаваме да правим традиционните спортни турнири в града." добави Алексиев.

Сред присъстващите бяха още заместник-кметовете на общината Любка Димитрова и Димитър Димитров, общински съветници и много граждани.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.