iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Няма свръх очаквания за мача "Миньор" - "Германея"

Няма свръх очаквания за мача "Миньор" - "Германея" 08_1408077950

Eсенния дял от първенството на Югозападната „В” беше започнат от ФГ„Миньор” с гостуване на отбора на „Германея”(Сапарева баня). За втора година перничачни ще се състезават в третия ни футболен ешелон, като за втори пореден път декларират амбиции да са в челото на класирането.

През подготвителния период в изиграните контроли футболистите на Валерий Дамянов регистрираха само една победа срещу отбора на „Спортист”(Своге), така че няма никакви свръхочаквания относно тяхното представяне. Все пак се отчита,че „Германея” по традиция е във втората половина на таблицата във „В” групата и е логично да се очаква победа при това гостуване.

Даниел Дюлгеров, на когото много се разчиташе да освежи нападението на отбора, няма да играе, тъй като се оказа със сериозна контузия на аддукторите. В отбора на противника пък под въпрос е присъствието на двама чужденци.Двама млади футболисти от Мексико могат да са полезни на “Германея” и да внесат малко екзотика в групата, но все още не е уреден статута им на престой в България с МВР, а жълтите им карти вече са пристигнали. Григорио Моско е на 18 години, а Мигел Иеска на 20 г. И двамата са показали добри качества в контролните срещи. В отбора на домакините имат и допълнителни грижи относно организацията на мача, тъй като ачакват немалко фенове на „Миньор”, които са изведстни с буйния си нрав.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.