iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Нападателят на Миньор (Перник) отправи послание към ЦСКА

Нападателят на Миньор (Перник) отправи послание към ЦСКА 11_1448180877

Нападателят на Миньор (Перник) Симеон Ганчев отправи сериозно предизвикателство към лидера в Югозападната "В" група - ЦСКА, като в специално интервю за Topsport.bg, звездата на "чуковете" заяви, че ако столичани искат да се поздравят с трите точки, то Борис Галчев и компания ще трябва да оцелеят в пернишкия ад, който ги чака на... "Стадиона на мира".

Ганчев сподели, че гол в мрежата на ЦСКА ще бъде негова сбъдната мечта. Любопитен факт е, че таранът носи екипа на "жълто-черните" само от два месеца, но вече има цели 11 попадения за селекицята на Петър Анестиев. Постижение, с което той задминава любимеца на Сектор "Г" - Преслав Йорданов.

"Определено това е мачът заради който дойдох в Перник и който феновете чакат от години. Ще излезем за победа. Имаме не по-лоши футболисти от тях и ще покажем това на терена. ЦСКА ще трябва да се готвят за най-тежкия си мач през този полусезон. Ако искат да ни победят, трябва да минат през ада на "Стадиона на мира", който ще ври и кипи. Надявам се да имам малко късмет и да вкарам на Стоян Колев, ако пази той. Един гол срещу ЦСКА би бил сбъдната мечта.

След мача срещу "армейците" на 29 ноември смятам да изляза еднолично на върха в голмайсторската листа", заяви Ганчев пред Topsport.bg.

В края на изказването си, бившият играч на Спартак (Вн) коментира и финансовата криза налегнала Миньор.

"Ситуацията не е никак розова. Имаме да получаваме не малка сума пари. В момента надеждите на всички в града са клубът да стане общински и общината да ангажира местните фирмите да ни помогнат. Това е единственият шанс, при който отборът може да има някакво бъдеще. Не е нормално футболен град като Перник, да остави отбора си в такова състояние. Дано час по-скоро всичко се оправи и Миньор да се върне там, където му е мястото".

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.