iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор срещу Раковски нула на нула

Перник Миньор футбол

Двата отбора не можаха да си отбележат гол на стадиона в Смолян. „На този етап от подготовката това, което го показаха, е нормално. Няма проблеми. Трите момчета, които са на проби - Емил Николов, Симеон Ганчев и Виктор Райчев, продължават подготовката”, съобщи генерал Димитров цитиран от Novsport.com.

Досега Миньор подписа договори с Боян Пейков и Искрен Писаров. „Отворен е процесът на селекцията. Търсим още един плеймейкър”, каза Димитров и обяви, че утре се чака френският офанзивен халф Бруно Шароа. Той е на 22 години и ще се опита да впечатли треньора на чуковете Стойчо Стоев.

Футболистът играе еднакво добре и с двата крака и може да бъде използван и като втори нападател, и по двата фланга на атаката. Шароа е юноша на Гренобъл, а през миналия сезон е играл в белгийската втора дивизия. Там той е записал седем гола и осем асистенции в 28 мача. 

Следващият противник на „Миньор" в контрола е „Берое", а мачът ще е на 12-ти юли.Утре старозагорци ще ходят на излет в планината, а на 10-ти е тяхната първа проверка срещу „Пирин"(Гоце Делчев) 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.