iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор сравни Локо (Сф) със земята

Миньор сравни Локо (Сф) със земята

Миньор нанесе най-тежкото поражение на Локомотив София през пролетния сезон, при това като гост на Националния стадион в столицата.

Перничани се наложиха с 3:0, като по този начин вече се намират в серия от три поредни успеха.

Загубата пък не позволи на Локо Сф да се възползва от грешната стъпка на ЦСКА във Варна, и вместо да заемат трето място, „железничарите” останаха четвърти. Миньор си свърши работата още през първото полувреме, при това по повече от добър начин.

Милен Василев вкара фантастичен гол в петата минута, след като бе изведен отлично по левия фланг, излъга двама съперници в пеналта и стреля от малък ъгъл в противоположния ъгъл на вратата.

В 32-та минута Горан Янкович матира защитата на Локо Сф с втори гол. Той получи пред наказателното поле, направи двойно с Явор Въндев, и шутира точно зад Пейков.

В 40-та минута Миньор нанесе и финалния си удар, когато след центриране на Василев отляво, Фарес Брахими реализира трети гол, след като защитата на Локо Сф заспа и го остави непокрит, и за алжиреца остана само да добави топката в мрежата.

Между трите гола на Миньор, Локо Сф удари и две греди – на Светослав Дяков и Марчо Дафчев, като това бяха и най-добрите положения за тях в мача.

Диян Петков стартира със смените още преди почивката, а след нея в игра се появиха Дормушали Саидходжа и Калоян Караджинов, но след масиран натиск до към 70-та минута, Локо Сф загуби сили и надежда. Миньор успяваше не само да се пази умело, но и организира още няколко опасни атаки до края на двубоя. / gong.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.