iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор" спечели мач като домакин

"Миньор" спечели мач като домакин 10_1444026267

"Миньор" започна мач повече от добре, като миньорци излязоха твърде навити за първа победа пред собствена публика от началото на сезона.

Нещата се подредиха още в 12-та минута,когато Симеон Ганчев стреля към вратата,вратарят Илиян Георгиев отби топката, но Ганчев не се отказа да преследва гола и с глава довкара отбитата от вратаря топка.

В 28-та минута гостите имаха възможност да изравнят,но Иво Райков изби от голлинията насочената от Милен Василев с глава топка. През второто полувреме превъзходството на домакините продължи, но без кой знае какви опасности пред вратата на гостите. В 62-та минута на двубоя Илиян Иливе изпълни добре пряк свободен удар,но Симеон Ганчев не успя да довкара отбитата от вратаря топка. Четири минути по-късно Милен Василев от гостите беше изведен сам срещу вратаря на “Миньор” Алекс Георгиев,но в опита си да играе с топката фаулира вратаря. В 77-та минута неизбежното се случи и превъзходството на домакините в играта получи материален израз и в резултата. Томислав Павлов центрира от пряк свободен удар от левия фланг,защитник на гостите изби с глава,но от около 20метра бивше посрещната с волле от наскоро влезлия Христо Габаров, който я вкара в левия ъгъл на вратата на гостите, като до голяма степен лиши мача от интрига.До края на мача домакините имаха шанс за трети гол,но до него така и не се стигна.Важното обаче, че се спечели нова победа,която ще укрепи самочувствието на футболистите,още повече,че им предстои сравнително леко гостуване срещу “Ботев” в Ихтиман.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.