iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор-Перник победи Германея в първия пролетен кръг в Югозападната „В“ група

Миньор-Перник победи Германея в първия пролетен кръг в Югозападната „В“ група 02_1456125818

Шест гола във вратата на Германея вкара Миньор-Перник в първия пролетен кръг в Югозападната „В“ група, като мачът започна след като футболистите и зрителите на Стадион Миньор почетоха паметта на най-големят бранител на България – Трифон Иванов.

Още в първата петминутка на мача Томи Павлов откри резултата за Миньор. Вторият гол дойде след три минути от Ради Митревски. В 42-минута надеждите на Германея за обрат в резултата бяха стопени от гола на Кафтанов.

През второто полувреме перничани отново плуваха в свои води. Паднаха още два гола от крака на Томислав Павлов в 50-та и 85-та минути. За миньорци се отчете и Юлиан Арсов в 65-та минута.

Така перничани за пореден път доказаха, че въпреки затрудненията имат воя за победа. И то каква!

В момента Миньор Перник изпитва трудности в комплектоването на състава, като повечето от поканените млади футболисти са се отказали. Търси се ляв и централен защитник заради отсъствието на Антони Киров и Виктор Софрониев. Юлиан Арсов има оплаквания от болки в бедрото, казва треньора на чуковете – Самоковлийски. Той обаче си поставя цел – да изведе перничани на първите 2-3 места в групата.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.