iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор", Перник падна от отбора на Банско снощи

"Миньор", Перник падна от отбора на Банско снощи 07_1406184344

В контролна среща Банско победи Миньор (Перник) с 2:1. Отборът на Миньор разчиташе предимно на контраатаки. При една такава за първото полувреме Даниел Стефанов беше изведен пред наказателното поле на домакините и успя да простреля вратаря Пламен Колев за 0:1.

В края на първата част Мартин Станкев след скоростна атака по десния фланг насочи топката към наказателното поле на гостите и там Никола Радулович с глава изпрати топката в мрежата за 1:1.

След почивката възпитаниците на Александър Томаш диктуваха темпото на игра. В 73-та минута Виктор Шишков бе изведен от дясно и с плътен шут изпрати кълбото в мрежата за 2:1. След това пропуски за отбора на домакините направиха Георги Фикиин и Виктор Шишков.

“Доста голови положения сътвориха в този мач нашите футболисти. Дадох шанс за игра на младите момчета, които задоволиха с проявите си на терена. Все пак те са неопитни и няма как да не допускат грешки, които се надявам да изчистим до старта на първенството. Следващият ни мач ще бъде в събота срещу Пирин Гоце Делчев на стадион Свети Петър”, каза Константин Мирчев от треньорския щаб на Банско.

Валентин Лазаров, изпълнителен директор на Миньор (Перник) остана доволен от играта на футболистите. “Много полезна проверка, в която видяхме какво е моментното състояние на нашите футболисти. Тепърва ще избистрим групата футболисти, на които ще разчитаме през първата част на първенството. Загубихме мач от един класен отбор, какъвто е Банско, който със сигурност ще бъде с решаващо значение в новото първенство на Б група. Следващият ни контролен мач ще бъде в събота на стадион “Христо Ботев” в Благоевград срещу местния Пирин от 19.30 часа”, коментира Лазаров.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.