iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор Перник надви Рилски спортист

Миньор Перник надви Рилски спортист 11_1447048773

Миньор Перник безапелационно и категорично надви Рилски спортист в мач от В група, като мачът се игра на стадиона в Самоков тази неделя.

През първото полувреме, въпреки че перничани играха по-зле, с лекота вкараха два гола. В 17-та минута и в 40-та минута на мача вратата на самоковчани удари Симеон Ганчев.

През второто полувреме перничани се представиха още по-добре на терена, но успяха да запишат само един гол. Голмайстор в 82-ра минута стана Христо Габаров.
Трите гола във вратата на Рилски спортист бяха най-малкото, което можеше да им се случи при слабата им игра, коментираха след мача футболни запалянковци.

Обичайно не липсваха и драми. В първото полувреме при два на нула за миньорци, съдията не посмя да отсъди в полза на "чуковете" стопроцентова дузпа. Второто полувреме пък бяха изгонени по един състезател и от двата отбора. Според зрители, червеният картон на миньорецът Томислав Павлов беше незаслужен.

Така или иначе, Миньор Перник отново се доказа като по-силният отбор, въпреки тежкото финансово състояние на клуба, и продължава напред с високо вдигната глава.

Следващият мач е в сряда за Купата със Сапарева баня.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.