iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор падна от Черно море на свой терен

Миньор падна от Черно море в Перник

Отборът на Черно Море победи с минималното 1:0 като гост състава на Миньор (Перник). Единственото попадение бе дело на Фернандес още в самото начало на срещата.

Мачът започна отлично за гостите, които се възползваха от грешка в отбраната на Миньор, Миро Манолов финтира и пусна към Фернандес, който не сгреши за 0:1 в 4-ата минута на двубоя.

Въпреки изоставането в резултата, домакините трудно осъществяваха дори минимален натиск през Дечев. Нови пропуски направиха Фернандес, Миро Манолов и Дончо Атанасов, а Миньор нацели греда в 20-ата минута.

След почивката действията на двата отбора продължиха да бъдат съсредоточени предимно в средата на терена. В 68-ата минута Дечев изби кълбото след пряк свободен удар в гредата, а в самия край на двубоя стълбът бе нацелен и от Георги Илиев в полза на Черно Море.

Домакините имаха претенции за дузпа в 72-ата минута, но главният съдия Георги Йорданов прецени, че играта с ръка на Фернандес е била извън наказателното поле и отсъди нарушение извън пеналта.

Благодарение на този успех "моряците" събраха актив от 31 точки и изправариха Локомотив (Пловдив) на седмата позиция, но Локо е с мач по-малко. Миньор остава 9-и с 18 пункта. 

Източник: topsport.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.