iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор надви молдовци, играе контрола със Септември

Миньор Перник  в Алания

Миньор Перник завърши наравно 1:1 срещу молдовския Тираспол в контрола от лагера в Алания миналата седмица . Двубоят беше ръководен от две различни съдийски тройки, тъй като и реферите използваха спаринга като подготовка. На вратата на Тираспол пази българинът Георги Георгиев, роден през 1988 г. - юноша на Шумен, после  3 години пази в школата на “Левски”, играе в Сливен през миналия сезон, а през лятото на 2011 година премина в Тираспол.

Молдовците поведоха в 15-ата минута. След извеждащо подаване Попович надбяга защитниците на Миньор, подаде топката успоредно на голлинията и Гросу от близо засече за 1:0. В последните 15 минути на първото полувреме перничани имаха предимство, но Милен Василев и Брахими изпуснаха добри положения. Миньор стигна до равенството в 81-ата минута след гол на Том и асистенция на Костадин Марков.

Миньор вече има уредена контрола със Септември (Симитли).

Двубоят ще се играе на 24 февруари, петък, от 14:30 часа, на стадиона в Симитли. Двата отбора вече се изправиха помежду си в този подготвителен период преди месец в Мурсалево. Тогава селекцията на Стойчо Стоев записа категоричен успех с 5:0.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.