iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор Чикаго не можа да счупи къръка и в този кръг

Миньор Чикаго не можа да счупи къръка и в този кръг 02_1392883514

Въпреки мобилизацията в тима на "винкелите" и горещите указания на старши треньора Емил Миланов, жълто-черните не успяха да запишат втора победа от началото на сезона. През първата част вратаря на Миньор Атанас Аршинков извади два пъти топката от мрежата. На полувремето Емил Миланов се опита да повдигне духа на отбора. Момчетата излязоха преобразени и изравниха, чрез два гола на Ивалин Гунчев. Радостта им обаче беше за кратко защото опитния противник вкара два бързи гола за 4:2. Гунчев намали на 4:3 и оформи своя хеттрик в мача.
Жълото-черните натиснаха противника в неговата половина но топката така и невлизаше във вратата, при една контраатака италианците вкараха пети гол и оформиха крайният резултат 5:3.
До този момент Миньор има една победа, един равен и пет загуби и е на девето място във временното класиране от 12-сет отбора в първа девизия. Ето какво сподели след мача отбелязалия хеттрик Ивалин Гунчев: „Ние сме млад отбор, бориме се, гледаме да направим едни основи. Тук в зала за първа година участваме и имаме много нови играчи, трябва ни още да се обиграем.“
Както е известно Миньор Чикаго е изграден предимно от млади състезатели и отбора играе за първи път в най-силната Илинойс Метрополитан лийг, която е създадена през далечната 1972 година, до този момент миньорци не са играли на гладка настилка през зимния сезон и все още се адаптират към начина на игра в зала.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.