iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор" (Чикаго) без късмет и ощетен от съдиите

"Миньор" (Чикаго) без късмет и ощетен от съдиите 09_1443082553

"Миньор" (Чикаго) загуби с 2:1 от "Игълс 1940" в мача си от първенството на Метрополитан Сокър Лийг. "Чуковете" бяха ощетени в ключови моменти от мача от съдийската троийка. Липсата на късмет също допринесе за загубата.

В 31-минута Иван Драголов стреля от близко разстояние, полски защитник подложи крак и топката се върна в добре пласирания Антонио Цанков, който майсторски от малък ъгъл вкара за 1:0. Една минута преди края на първата част, след ситуация за спорна засада поляците изравниха за 1:1. Припомняме ви, че при подобна ситуация "Миньор" беше ощетен срещу "Швабен 1926", в първи кръг от есенния дял на шампионата.

В началото на втората част Антонио Цанков, направи пробив по лявото крило стреля силно, но нацели горна греда. Малко по-късно Росен Каптиев, беше спънат в наказателното поле, но съдията остана безмълвен. В следващия момент при подобна ситуация, реферът посочи бялата точка за "Игълс". Вратаря на "Миньор" Мартин Митев показа класата си за пореден път и спаси удара на бившият играч на "чуковете" Горди Гурсон. На следващата атака, "винкелите", бяха хванати на контраатака и поляците вкараха за 2:1. "Жълто-черните" се втурнаха в атака и пропуснаха няколко добри възможности, най-сериозната от които на Ивалин Гунчев, който регистрира втора греда за "Миньор".

"Сравнение с пролетта, сега играем доста по-добре, с амбиция и повече самочуствие. Имаме и по-добър състав, въпреки, че липсваха някои основни играчи в защита. Основният проблем си остава нетрираността на момчетата, тъй като тяхната ангажираност в собственият им бизнес, не им позволява да тренират и дори да участват редовно в мачовете. Това е, което най-много ни мъчи, тъй като докато имаме сили и свежест, както днес се видя цяло първо полувреме и част от второто бяхме равностойни на фаворита за първото място в лигата", коментира веднага след злополучният мач старши-треньорът на "Миньор" (Чикаго) - Цветан Йончев.
Тази неделя от седем часа вечерта на адрес: Oak Brook Park District, 1450 Forest Gate Rd, Oak Brooк, "Миньор" играе с лидерът във временното класиране "Хеленик". Припомняме ви, че "Миньор" загуби първия си мач срщу гърците с 0:6.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.