iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор Черноморец реми

Равенство Миньор Черноморец

Бургазлии гостуваха на „чуковете“ в първи мач от 26 кръг на „А“ група, като възпитаниците на Димитър Димитров – Херо успяха да се доберат до точката в последните минути.
„Общо взето срещу отборите със сини фланелки се справяме добре. Имаме четири победи и един равен. Радвам се, че и днес не се посрамихме. Играхме достойно и нещастна грешка ни коства победата. Ние загубихме две точки“, каза той след мача.
„Имахме греда, имахме положения, но това е футболът. Доволен съм от мъжкото поведение. Все пак Черноморец е един от най-добре играещите отбори в първенството. Показахме, че имаме достойни футболисти, които могат да се противопоставят на всеки“, добави президентът.
„Тъжното е, че нас никъде няма да ни пуснат. Видяхте как ни изхвърлиха от купата. С червен картон и дузпа. Ние бяхме ощетени от съдиите и срещу Локо София. В крайна сметка излизаме всеки мач за победа и – каквото сабя покаже. Излизаме за трите точки, понякога съдията ни я прави една, но днес сами сме си виновни“, обобщи Никифор Вангелов. 

Източник: minyor.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.