iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Малките волейболисти на „Миньор” до 10 години посетиха Вяра Церовска

Малките волейболисти на „Миньор” до 10 години посетиха Вяра Церовска 09_1473915558

Малките волейболисти на „Миньор” до 10 години, които взеха златните медали от Републиканското първенство и момчетата до 16 години, гостуваха на кмета на община Перник д-р Вяра Церовска, като младите спортисти бяха придружени от президента на клуба Петър Първанов, спортно-техническия директор Асен Асенов и двамата треньори Мирослав Илиев и Ангел Василев.

На срещата присъстваха и зам.-кметовете Владислав Караилиев и Йордан Павлов, както и секретарят на общината Радослава Манова.

Децата с радост показаха своите медали и купи и подариха за спомен на кмета волейболна топка, на която бяха сложили автографите си . От своя страна градоначалникът благодари за милия жест и ги изненада с две нови топки, с които да жънат още успехи

„Благодаря ви момчета за постигнатите резултати, гордея се с вас и очаквам още много успехи, с които ще зарадвате мен и перничани. Вие показахте, че сте много добри, което е доказателство за положения ви труд и упоритост”, сподели Церовска и каза, че ще помага и съдейства за тяхното развитие.

Петър Първанов запозна кмета с постиженията на отбора. В момента 160 са трениращи деца, които играят във всички гарнитури на републиканските първенства.Треньорите пък не скриха, че голяма част от проблемите им идват от спортните бази, които плачат за ремонт.

В рамките на срещата беше обсъдена и идеята да се направи основен ремонт на спортна зала „Борис Гюдеров”. От този сезон отборът на мъжете е с четири нови попълнения, сред които е Коце Стойков и нов треньор Стоян Гунчев – Чугуна.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.