iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Локомотив (София) няма да играе с Миньор (Перник)

Локомотив (София) няма да играе с Миньор (Перник) 08_1440138683

Локомотив (София) няма да играе мач с Миньор (Перник) от „В” група, като това означава, че отборът ще бъде изваден от участие в първенството, заяви изпълнителният директор на клуба в оставка Ивайло Аспарухов.

Той бе на среща с единия от двамата собственици Петър Касев. След нея Аспарухов излезе бесен и обяви, че е бил излъган за ситуацията.

"Големият бизнесмен" Петър Касев не може да осигури 20 хиляди лева, за да продължи Локомотив участието си в първенството. Искам да го попитам що за президент е той, така ли управлява фирмите си, ако ги има изобщо, и кой му е дал пари, за да се прави на това, което не е. Локомотив върви към фалит. Няма да можем да организираме мача с Миньор (Перник) през уикенда, а и няма как да назначим нов треньор и да платим на футболистите. Явно циркът на Касев приключи", заяви ядосаният Аспарухов.

"Аз за момента не виждам как може да се осигури участие на отборите от школата в Елитните юношески групи. Школата може и да не се разпадне, но вероятно ще играе в софийските първенства, където разходите са доста по-малки. Но и нивото не е като в националните първенства. А толкова се борихме да се върнем в Елитните групи”, завърши Аспарухов.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.