iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Иво Стоянов се завърна в Миньор

Иво Стоянов се завърна в Миньор 09_1379584726

Полузащитникьт Ивайло Стоянов се завърна в Миньор и от вчера вече тренира под ръководството на Юри Васев. Заради неяснотите около пернишкия клуб през лятото Стоянов заедно с Йордан Йорданов реши да потърси късмета си в Австрия. След няколко мача за аматъорския Унион Гелгенберг обаче футболистът се прибра в България и сега чака
жьлтата си карта, за да може да играе за родния си клуб. От Миньор вече официално изпратиха искане до международния отдел на БФС за правата му. Ако от австрийска страна не правят спънки, Стоянов ще може да дебютира за жьлточерните още в неделя срещу Балкан (Варвара). Неприятната новина от лагера на Миньор е свързана с опитния Ивайло Цветков. Сърцатият футболист е скъсал мускул при гостуването на Перун в Симитли и най-вероятно ще отсъства от терените около месец.

На първото заседание на пернишкия общински съвет след лятната ваканция една от обсъжданите теми ще бъдат наемите на двата най-известни местни отбора. Ще стане ясно и дали общинарите ще дадат съгласието си Миньор и Металург да бъдат освободени от наеми и разходи за консумативи при ползването на общинска собственост. Прогнозата на футболните и не толкова футболните хора в града е, че това ще се случи.

в-к Съперник

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.