iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Иво Ангелов стана почетен гражданин на Перник

Иво Ангелов стана почетен гражданин на Перник 10_1381349679

На вчерашната сесия на ОбС  всички съветници единодушно гласуваха това да стане. Удостояването му с почетното звание ще стане на тържествена сесия на деня на града. Имахме удоволствието първи да
съобщим новината на Иво, който първо се изненада, после се зарадва от поредното признание. Ето какво каза Иво пред в-к Съперник:”Рад
вам се на всички награди, които получих след спечелването на световната и европейската титла. Радвам се и на двете първи места, които получих, в класацията „Спортист на месеца” – за март и септември. Много интересно и вълнуващо беше и посещението ми в парламента, където не очаквах в първия момент чак такова посрещане.
Що се отнася до анкетата за „Спортист на годината”, надявам се да я спечеля,но това е повече работа на журналистите. Аз моята работа вече я свърших. Кубрат Пулев също има достатъчно заслуги за първото място. Все пак обаче аз съм единственият през тази година, който става европейски и световен шампион в олимпийска дисциплина."

Сега предстоят първенства на щангисти и боксьори, пожелавам им и те да реализират плодовете от своя труд. Разбира се, Армен Назарян заслужава да е на първо място в анкетата за треньор на годината. В поредния кръг от първенството на Бундеслигата по борба Иво донесе поредната победа на своя „Аделхаузен”, надвивайки с 3:0 румънски състезател, който е европейски вицешампион в категория до 66 кг.

в-к Съперник

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.