iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Иван Иванов поздрави медалистите по таекуон до

Иван Иванов поздрави медалистите по таекуон до 03_1426149564

Момчетата и момичетата от клуба по Таекоуон до „Колоян Ладимекс“ се срещнаха с кмета на Перник инж. Иван Иванов. Спортистите завоюваха четири златни, седем сребърни и четири бронзови медала на състезанието Slovenia Open2015.

На срещата присъства и треньорът Иво Иванов, който обясни, че спечелването на толкова много титли е истинско постижение за отбора.

„България взе купата и първото място в отборното състезание. При мъжете получихме приза за най-техничен състезател. Защитихме достойно името на Перник“, каза треньорът на СК „Калоян Ладимекс“. Кметът на Перник благодари на младите спортисти за това, че са донесли нова спортна слава на града и им пожела още много успехи. „Гордея се с вас и знам, че трудът и усилията, които сте положили вече дават сериозен резултат. Вие сте победители и се надявам да покорите още много спортни върхове“, каза кметът Иванов. Той допълни, че неговата амбиция е да помогне за това в Перник да има условия, в които да тренират и да се развиват спортисти от световна величина.

„Бъдете все така смели, мотивирани и пълни с енергия. Виждам, че получавате удовлетворение от всичко, което правите и се надявам този хъс и жажда за победа никога да не ви напуска“, заяви още Иван Иванов.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

Гореща линия: 0888 563 496

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини

ПОРЪЧКИ се приемат само през сайта и се препращат към търговците за изпълнение!

ipernik com