iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Иван Георгиев ще участва на 19-ото Световно Първенство по таекундо

Иван Георгиев ще участва на 19-ото Световно Първенство по таекундо 08_1439536114

Иван Георгиев ще вземе участие на 19-ото Световно Първенство за мъже и жени в Пловдив!! Иван Георгиев е от СК"Калоян-Ладимекс", като е Европейски шампион по пауър тийм спаринг, Вице Европейски на форма до първи дан за 2012г. Многократен Републикански шампион. Първенец на международни състезания и многократно номиниран в десете най добри спортисти на град Перник.

Иван Георгиев от един месец води своята подготовка в Благоевград на национален лагер със своят треньор Иво Иванов който е същевременно и кондиционен треньор на националният отбор по Таекуон до ITF.

Над 850 души се очакват да пристигнат на 19_ото Световно първенство по таекуон_до ITF за мъже и жени от 26 до 30 август в Пловдив.Заявките са от 83 държави, а България ще бъде представена от 20 състезателя. Официалното откриване на първенството ще бъде на 27 август от 19.30часа в многофункционалната зала в града.В новото съоръжение ще се проведат всички срещи с изключение финалите отборно спаринг, който ще бъдат на Античният театър в Старият град.Успех !!!

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.