iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


И " Миньор" ще плаща глоба

И " Миньор" ще плаща глоба 08_1440078404

Престоят в Югозападната В група на ЦСКА продължава и с поредната глоба, като по доклад ЦСКА е наказан с общата сума от 375 лева след двубоя със Септември София.

Спортно-техническата комисия на Зоналния съвет присъжда служебна победа на Пирин Гоце Делчев над Локомотив София и отнема 3 точки от актива на столичните “железничари”.Решенията на комисията:- Наказва ПФК ЦСКА АД /Сф./ с имуществена санкция в размер на 250 лв. на основание чл. 37(1), т.22, б. в) от Дисциплинарния правилник на БФС. и с имуществена санкция в размер на 125 лв. на основание чл. 37(1), т.4, б. а), пр. 1 от Дисциплинарния правилник на БФС.- Наказва ФК Миньор /Пк./ с имуществена санкция в размер на 250 лв. на основание чл. 37(1), т.4, б. а), пр. 2 от Дисциплинарния правилник на БФС.- Наказва Владимир Димитров – треньор на Струмска слава /Рад./ с лишаване от правото да изпълнява функции от името на клуба за 1 среща и с глоба в размер на 125 лв. на основание чл. 34(1), т. 3 от Дисциплинарния правилник на БФС.- Наказва Николай Николов – треньор на Германея /С. баня/ с лишаване от правото да изпълнява функции от името на клуба за 2 срещи и с глоба в размер на 250 лв. на основание чл. 34(1), т. 2 от Дисциплинарния правилник на БФС.Интересен коментар има във Фейсбук, в който се призовава човекът, нахлул на пистата по време на мача срещу „Сливнишки герой” да се появи в канцеларията на „Миньор” и да плати съответната сума, като си признае и за какво оставя парите. Решение на СТК:

След като разгледа докладите на срещата от ЮЗ В АФГ Пирин /Г.Д./ – ПФК Локомотив АД /Сф./, несъстояла се поради неявяване на гостуващия отбор на ПФК Локомотив АД /Сф./, СТК взе следното решение:На основание чл. 24(1), б. а) от Наредбата на БФС:
1. Присъжда служебен резултат 3-0 в полза на Пирин /Г.Д./
2. Отнема 3 точки от актива на ПФК Локомотив АД /Сф./.
3. Налага имуществена санкция в размер на 600 лв. на ПФК Локомотив АД /Сф./.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.