iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Христо Янев ще връща "Миньор" в професионалния футбол

Христо Янев ще връща "Миньор" в професионалния футбол 01_1420789910

Христо Янев каза, че мястото на Миньор в никакъв случай не е “В” група и той се надява да помогне за връщането му в професионалния футбол.

Клубове с традиции и най-вече с толкова много привърженици би трябвало да са в елита. Като футболист имам много спомени от срещите ми и с Миньор, и с Металург. Гостуванията в Перник бяха едни от най-тежките мачове за всички отбори. Желанието ми е с общи усилия да вървим нагоре.”, заяви новият старши треньор на Миньор Христо Янев.”В следващите няколко дни трябва да се запозная с обстановката. Ще проведем разговори с футболистите, за да мога да си изнася на кого ще мога да разчитам за старта на подготовката и какви попълнения ще трябва да привлечем. Вече работя по програмата. Очаквам тя да бъде напълно готова до 19-ти януари, когато започваме тренировки.”, добави младият специалист.

Междувременно стана ясно, че от Миньор ще се опитат да запазят гръбнака на отбора за пролетния полусезон, въпреки че основни футболисти са атакувани с оферти от страна на Оборище.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.