iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Футболистите на "Миньор" подкрепят благотворителна инициатива

Футболистите на "Миньор" подкрепят благотворителна инициатива 04_1428649995

Благотворителна инициатива ще подкрепят футболистите на Миньор, като тя е на благотворителната организация Holiday Heroes. Преди дербито на Югозападната В група със Сливнишки герой перничани ще излязат със специални фланелки в подкрепа на шестата поред кампания, целяща да осигури храна за празниците на бедни семейства.

Един от посланиците на каузата е и старши треньорът на чуковете Христо Янев.

Срещата с Героя е днес от 15:30 часа и ще бъде излъчена пряко по Канал 3. За двубоя срещу прекия конкурент за челно класиране под въпрос е единствено капитанът Адриан Олегов. Всички останали футболисти са здрави и на разположение на Христо Янев. В последните дни здравословни проблеми имаха полузащитниците Йордан Йорданов и Мирослав Тодоров, но двамата вече тренират наравно с останалите.Падналият през последните дни сняг затрудни организацията около срещата, но домакините правят всичко възможно и се надяват теренът да издържи и да предостави добри условия за футбол на двата отбора.

Предстои ни тежък мач срещу отбор, разполагащ с качествени футболисти. Надяваме се да покажем добра игра и да зарадваме с победа привържениците, които ще дойдат да ни подкрепят в навечерието на Великденските празници”, заявиха от Миньор.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.