iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Феновете на Миньор обмислят протест на мача срещу Монтана

Феновете на Миньор обмислят протест на мача срещу Монтана

Феновете на Миньор готвят протест на днешната среща. Привържениците на "чуковете" са притеснени за бъдещето на отбора и исканията им са за среща с кмета на град Перник - Росица Янакиева, след като все още не е намерен спонсор, който да поеме финансирането на отбора.
Миньор приема днес Монтана от 14:30 часа в мач от 13-ия кръг на "А" група, като преди мача перничани са на последното 16-то място в класирането, докато гостите са точно над чертата - на 12-та позиция. Домакините, водени от Николай Тодоров няма да могат да разчитат на наказания Салас Окечукво, както и на контузените Николай Христозов и Сабри Бумела. Освен това извън сметките му остават Крум Бибишков и Милен Василев. Единственият проблем пред наставника на Монтана, Атанас Джамбазки е травмата на Антон Костадинов. 
Ето и групата на перничани:
Николай Банков , Боян Пейков, Давид Стоянов, Йордан Юруков, Ивайло Цветков, Евертон Джилио – Том, Фарес Брахими, Исрен Писаров, Иван Михов, Илиан Илиев, Томислав Павлов, Александър Александров, Венцислав Василев, Ивайло Стоянов, Венцислав Иванов, Николай Владинов, Виктор Райчев, Йордан Йорданов, Камен Хаджиев 
 
Източник: sportal.bg и minyor.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.