iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Двама перничани в националния

Двама перничани в националния 07_1373473560

Националните отбори на България по волейбол за юноши старша възраст и юноши младша възраст, водени съответно от Драган Нешич и Драго Иванов, са на подготвителен лагер в Добрич, съобщават от пресцентъра на Изида. В тима за младша са повикани 15 състезатели от 7 клуба - ЦСКА, Виктория волей, Казанлък, Марек Юнион Ивкони, Черно море БАСК, Миньор и Левски. Миньорецът в отбора е Георги Якимов, който миналата година беше в основната шестица на селекцията като централен блокировач.„Подготвяме се за Балканското първенство от 24 до 28 юли в Казанлък.

В Добрич, където миналата година спечелихме златните медали в шампионата на полуострова, ще останем до 19 юли. След което ще се преместим в Казанлък за последната фаза на подготовката и за първенството. В момента тренираме двуразово, като ползваме всички екстри, които ни предлага тази страхотна база на Изида - хотел, фитнес стадиони, зали. Имаме абсолютно всички удобства за подготовка. Нямаме планирани контроли, но това, че сме на съвместен лагер с по-голямата възраст се надявам да имаме шанс за 1-2 контроли с волейболисти, които по един или друг начин получават по-малко шансове за изява в при по-големите", заяви Драго Иванов.

Драган Нешич е повикал 12 национали. Сред тях има двама талантливи състезатели на Добруджа 07 - Жулиен Георгиев и Илия Петков. Избраниците на Нешич тренират за Балканиадата в Босна и Херцеговина през месец август.Перничанинът в отбора е нападателят Любослав Симеонов, който в Перник играе и като посрещач, и като диагонал. Как точно ще го използва Драган Нешич, ще се разбере по време на контролите и официалните мачове.

Източник: pernikmedia.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.