iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Добруджа 07 (Добрич) победи Миньор (Перник)

Добруджа 07 (Добрич) победи Миньор (Перник) 02_1455442350

Мъжкият отбор на Добруджа 07 (Добрич) победи като гост Миньор (Перник) с 3:0 (25:19, 25:22, 25:18). Те играха в мач от четиринадесетия кръг от Суперлигата, игран в местната зала “Борис Гюдеров”.

Така добруджанци записаха 10-а победа до сега, като с 4 загуби и 29 точки са твърдо в тройката на временното класиране, като се доближиха само на точка от първите два тима – Нефтохимик и Монтана. Тимът на Миньор пък отбеляза 13 загуба, като е на последно място в таблицата с 3 точки.

Над 700 фенове на волейбола дойдоха в залата за да наблюдават двубоя, като на трибуните бе и националния селекционер Пламен Константинов. Под неговия зорък поглед гостите играха стегнато и не допуснаха изненади

Като цяло добруджанци диктуваха развоя, като единственият по-завързан момент бе във края на втората част, когато домакините успяха да докарат резултата до 22:24. В сублимния момент обаче Денис Чавдаров изненада блокадата им с пусната топка и приключи гейма в полза на добруджанци. В третата част гостите отново направиха разлика, като спечелиха мача в три гейма.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.