iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Да ме беше взел в ЦСКА, за да му вкарам дузпата в Перник

Бойко Борисов на терена

Министър-председателят разкритикува треньора на "червените" Стойчо Младенов заради твърденията за наличието на директива "Левски" да стане шампион, тъй като Борисов помогна на "сините" с намирането на спонсор.

Стойчо Младенов си опроверга думите с резултати, така че се надявам повече да няма такива неща. Страхувам се от "Левски" да не излязат и да кажат, защо юношите на ЦСКА тренират на "Академик" за 5 лева. Стойчо да ме беше взел в ЦСКА, за да му вкарам дузпата в Перник. Тогава нямаше да загубят. Съдията какво да направи – да вземе топката и да я хвърли във вратата? Не може! Даде им дузпа, какво да направи повече, заяви Борисов.

В ЦСКА толкова добро са видели от нас – дадохме им стадионите, дадохме им базата. Другите да не кажат, че има директива за тях ... "Лудогорец" и "Локомотив" (Пловдив) изиграха добър мач, има и други добри отбори. Който бие, да печели, категоричен беше премиерът. За мен няма значение кой ще стане шампион на България - "Лудогорец" или ЦСКА. И двата отбора са силни. Мога да дам за пример човек като Домусчиев, който инвестира във футбола и превърна "Лудогорец" в силен отбор, който спечели Купата на България и се бори за титлата. Всички футболни президенти могат да се учат от него, защото някои от тях през последните 20 г. една боя не са сменили на стадионите си, а само искат помощ от държавата, коментира Бойко Борисов.

Премиерът отказа да вземе отношение по разразилия се конфликт между Христо Стоичков и Боби Михайлов: "Гениални футболисти, всеки от тях си има своето право за нещата, които говори. Надявам се да се разберат и да изгладят взаимоотношенията си, аз не бих взел страна в техния спор." 

Източник: http://www.standartnews.com/sport-bg_futbol/boyko_da_im_byah_vkaral_duzpata_na_cska_v_pernik-149248.html

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.