iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Черно море (Варна) и Нефтохимик 2010 (Бургас) се класираха за финалите по волейбол на България за юноши младша възраст

Черно море (Варна) и Нефтохимик 2010 (Бургас) се класираха за финалите по волейбол на България за юноши младша възраст 06_1435046516

Отборите на Черно море (Варна) и Нефтохимик 2010 (Бургас) се класираха за държавните финали по волейбол на България за юноши младша възраст, като двата тима заеха първите две места в последния заключителен турнир от квалификациите, който се проведе във Варна и от който стават ясни последните два финалиста за тази възраст.

В турнира трябваше да участват четири състава, но в последния момент се отказа тимът на Арда (Кърджали), като oстанаха три участника – Черно море, Нефтохимик 2010 и Марек (Дупница) за две места. Бургазлии и домакините победиха последователно Марек, като с това елиминираха дупничани. Първо представителите на Нефтохимик надиграха Марек с 3:2, а в последствие и варненци постигнаха победа с 3:0 гейма. В спора за първото място, в мач без значение Черно море победи Нефтохимик с 3:0 и завърши надпреварата без загуба.Държавните финали за юноши младша възраст ще се проведат в Перник от 24 до 28 юни. Домакин е Миньор, а мачовете ще се играят в зала Борис Гюдеров.Осемте финалисти са Черно море (Варна), Нефтохимик 2010 (Бургас), Миньор (Перник), Левски Бол (София), Славия (София), ЦСКА (София), Пирин (Разлог) и Виктория Волей (Пловдив).

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.