iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Боян Цанев остана без медал

Боян Цанев остана без медал

Въпреки доброто си представяне пернишкият ездач Боян Цанев не успя да се добере до медал и завърши на пето място на държавното първенство по прескачане на препятствия, проведено на конно-спортна база "Хан Крум" в пловдивското село Войводино. 
В първия ден при изпитанието на височина на препятствията 90 сантиметра за четиригодишни коне той е взел първо място със Зо Чакала и второ със Силвър Лейди. Цанев е стигнал до осмото място с кобила Ащен, за която по-късно се е разбрало, че е със здравословен проблем.
Във втория ден нещата са продължили да се развиват от добре за пернишкият състезател и при височина на препятствията 100 сантиметра. Отново първо място със Зо Чакала и второ със Силвър лейди.
В третия ден, при височина на препятствията 105 сантиметра и в конкуренцията на 18 коня Боян Цанев е преминал без грешка при паркура. В баража обаче е бутнал едно препятствие и четирите наказателни точки са му стрували медала, въпреки че е финиширал с най-доброто време от 29 секунди. Така в крайното класиране от трите дни перничанинът е пети със Зо Чакала и седми със Силвър Лейди.
 
Източник: pernikmedia.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.