iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


БФС набира отбор от красавици с интерес към футбола

БФС набира отбор от красавици с интерес към футбола 03_1426490494

В мача в Перник между „лъвовете” и „скуадра адзура” могат да участват красавици от Перник, които знаят чужди езици, като те ще бъдат наети като доброволни помощнички в организацията на мача.

Това е така, защото БФС набира специален отбор от красавици с интерес към футбола за предстоящата евроквалификация срещу Италия. Новият селекционер Ивайло Петев ще запише официален дебют на 28 март, когато на стадион „Васил Левски“ ще гостува „скуадра адзура“.

По примера на много държави, в които се залага на доброволци при организирането на големи спортни събития, родната централа обяви, че ще даде шанс на чаровни футболни фенки да бъдат част от предстоящото събитие.„Искаш ли да станеш съпричастен на работата по организирането на мача България – Италия? Да почувстваш отвътре атмосферата на Националния стадион „Васил Левски“ в мача на годината? Има възможност да го направиш, като се включиш в програмата за доброволци за този мач. Ако си креативна жена, която се интересува от футбол и владее чужд език, трябва да изпратиш СV и актуални снимки – портретна и в цял ръст с елегантно облекло най-късно до 20 март“, обявиха на страницата на националния отбор по футбол във Фейсбук.Припомняме,че преди малко повече от месец перничанки взеха акъла на барон Хенри ван дер Кроон с владеенето на английски и немски,езици, на които свободно разговаряха с барона по време на фестивала. Сега наред са и футболистите и официалните лица на Италия, които във всички случаи ще оценят качествата на перничанки, стига да искат да се запишат.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.