iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Женската структура на ЖГЕРБ-Перник се събра

Женската структура на ЖГЕРБ-Перник се събра 03_1426149257

Женската структура на ЖГЕРБ-Перник проведе отчетно–изборно събрание, като на него присъстваха председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова и народният представител д-р Вяра Церовска.

Гости на събранието бяха областният организационен секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев и областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев. По време на форума беше направен пълен отчет на дейността на организацията през последните седем години.

„От създаването си до днес женската организация на ГЕРБ-Перник е реализирала десетки инициативи. Всички вложихме много труд и желание, за да превърнем тази организация в работеща структура, която играе важна роля за цялостното развитие на партията “, каза областния координатор на ЖГЕРБ –Перник Милена Миланова. Тя благодари на дамите за огромната работа, която са свършили през годините.

„Всички ние отстояваме принципите и каузите, за които работи ПП ГЕРБ. Нашата организация работи и говори по различни социално значими теми. Вие сте иновативни и дръзки водачи и си пожелавам заедно да продължим да работим по същи начин, както и до сега“, подчерта Ирена Соколова.Народният представител от ГЕРБ д-р Вяра Церовска заяви, че се гордее с женската организация в Перник.

„ Дамите от ЖГЕРБ-Перник са мои приятели, защото сме обединени от идеите на ГЕРБ. Благодаря, че сме заедно и се радвам, че имаме енергията и силата да продължим напред“, изтъкна тя.По време на събранието бяха направени и номинации за ново областно ръководство на ЖГЕРБ-Перник.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.