iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Волен Сидеров: Бареков е недоразумение

Волен Сидеров: Бареков е недоразумение 08_1407216198

В Перник лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров каза: този момък Бареков няма да завърши добре политическата си кариера. Той не е никаква алтернатива, при евровотът бе изцяло купен и ако разчита на реален избор, той е кръгла нула. Волен Сидеров категорично отрече да са водени разговори с ББЦ за евентуална коалиция за парламентарните избори, като заяви, че „Атака” няма с никого да се коалира още по-малко с „недуразумения като Бареков”.

Според Сидеров, ББЦ и ДПС са раздавали най-много пари на евроизборите и риторично повдигна въпроса защо досега прокуратурата не е разследвала Бареков за това. Сидеров оцени като грешка участието на „Атака” в евровота.

„Трябваше да бойкотираме тези избори. Хората нямаха никакъв мотив да гласуват. Сега обаче за парламентарните избори няма да е така. Виждам го при обиколките, които правя и партията наистина е в подем”, заяви партийният лидер.

Сидеров изрази опасенията си, че ще има сериозни опити за фалшифициране на парламентарните избори.

Той присъства днес на освещаването на ремонтирания партиен офис на „Атака” в Перник. Отец Николай пожела на Сидеров следващия президент и премиер да са от неговата партия. По-късно в Двореца на културата Сидеров се срещна със симпатизанти.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.