iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вероятно има конфликт на интереси за изборите в пернишко

Вероятно има конфликт на интереси за изборите в пернишко 09_1410169286

Може да е застрашено провеждането на честни избори в пернишко. Мъжът на заместник областния управител на град Перник Галя Никодимова, която също така отговаря за провеждането на изборите, е под номер 3 в листата на ДПС за предстоящите парламентарни избори, за 14-ти многомандатен избирател район (Пернишка област).

Редно е да си зададем въпроса, не възниква ли конфликт на интереси, от това, че човекът, който отговаря за нормалното провеждане на изборите в Пернишко, всъщност е законна съпруга на един от кандидатите в листата на ДПС.

Повдигаме въпроса дали Галя Никодимова не е заинтересована, да подпомогне партията, в която е кандидат Марин Никодимов ?

Действията на Галя Никодимова противоречъа коренно на казаното от служебният министър председател проф. Близкашки преди дни. Той поясни на всички граждани, че всяко едно лице заемащо държавен пост и занимаващо се с провеждане или подпомагане кампания на дадена партия или партии трябва първо да си подаде оставка !

Според направено проучване през почивните дни сред 100 млади перничани, близо 70% са на мнение, че действията на Никодимова са недопустими и тя е трябвало да си подаде оставката.

Припомняме Ви, че на изминалите евроизбори ДПС спечели близо 2500 гласа в Пернишка област, при резултат от 860 гласа на евроизборите през 2009 година. Много е странен факта, че за близо 5 години симпатизантите на партията в региона са се увеличили многократно !?!

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.