iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Станислав Владимиров беше номиниран единодушно за втори депутатски мандат

Станислав Владимиров беше номиниран единодушно за втори депутатски мандат 08_1407133376

Досегашния народен представител Станислав Владимиров беше избран единодушно от младите от БСП – Перник за втори мандат. Те се мотивират, че той се е доказал като работещ народен избраник.

Сред постиженията му за една година младежите изтъкват подкрепата за спорта чрез осигурените средства за зала „Дружба” и новото игрище в кв. „Димова махала”; отпуснатите близо 6 млн. лева за преодоляване на щетите от земетресението; стартиралите процедури за рехабилитация на язовирната стена на „Студена” и на пътния участък между Драгичево и Кладница, както и проектирането на четирилентов път през Владая; осигурените средства за ремонти на училища и читалища, законодателните промени в подкрепа на младите хора и др.

Младежите пернишката соцструктура искат местен социалист да води червената кандидатдепутатска листа за парламентарния вот през октомври. Личността на първия кандидат е ключова не само за доброто представяне и спечелване на изборите, но и за разширяване на подкрепата за БСП сред младите хора и мотивацията за работа в предизборната кампания, се казва в позицията на младите социалисти до пернишкото ръководство на столетницата.

Сред младежите, номинирани за кандидати за народни представители са областният лидер на МО в Перник Николай Добрев, общинският съветник Милена Милошева и зам.-председателят на младежката организация Евелина Венкова. Кампанията за издигане на кандидатури ще продължи до 15-ти август.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.