iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Станислав Николов ще се състезава за кмет на Трън

Станислав Николов ще се състезава за кмет на Трън 09_1441794252

Станислав Николов отново излиза на правата за кметската надпревара в Трън и това е въпреки че кандидатурата му не е обявена официално, но по всичко личи, че той е човекът на ГЕРБ.

Това се вижда от снимка, публикувана на фейсбук-страницата на Цветан Цветанов, запечатала среща между него и кандидатите за кметове на 6-те общини в област Перник. На фотоса се вижда Станислав Николов, седнал най-вляво, с типичното бяло сако.

По време на рождения ден на ГЕРБ в градския парк в Перник не бе обявен официално единствено кандидат-кметът на Трън. По-късно се чу, че там имало голяма драма при номинациите. Явно и така е било.

Мнозина смятаха, че досегашната кметица Станислава Алексиева, определяна като отличен администратор, ще продължи борбата за втори мандат.

Както писа Pernik Today, Станислав Николов бе принуден да напусне кметския пост, тъй като бе дискредитиран и разследван от Окръжна прокуратура. Тогава той обяви, че ще изчисти името си и отново ще поиска доверието на съгражданите си.

Както вече е известно кандидат-кмет за Перник е д-р Вяра Церовска, за Радомир – досегашният кмет Пламен Алексиев, за Земен – Димитър Сотиров, който ще се бори за 5-ти пореден мандат, за Брезник – Виолета Младенова и за Ковачевци – Пламен Василев.

Според написаното от Цветан Цветанов, утвърдена е окончателната подредба и на кандидатите за общински съветници в 6-те общини от региона.

Отново неофициално: традиционна листата в Перник води кандидат-кметът д-р Церовска, след нея са юристът Денислав Захариев, който в момента е главен секретар на Общината и Владислав Караилиев – настоящ зам.-кмет. Вътре са още сегашните съветници Цветана Пиралкова, треньорът по таекуондо Иво Иванов, Иво Богданов. И още: Румяна Гьорева- настоящ зам.-кмет, бившият областен управител Иво Петров, който изчезна като с магическа пръчка от политическия терен след като приключи губернаторският му мандат.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.